Jump to content
Sign in to follow this  
Jortsi

R50 pikkuhifistelyä

Recommended Posts

Kaupunkikottero, alias Miniööni, sai viikonloppuna uuden soittimen: Pioneer MVH-180UI

Ei CD-soitinta, mutta iMusicista saa kuunnella sitä mitä haluaa. Samalla laitoin aiemmin yli jäänyttä vaimennusmattoa niihin soittimen alta laskeviin "tolppiin", jos pakkasilla räminä loppuis. Tänään hain tukkupaketin silent coatia ja erkkasarjan, joiden asennuksesta myöhemmin... Kuviakin koitan napsia, koska kuka jaksaa lukea...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mamma lähti reissuun, niin vihdoin oli auto vapaana ja ilta sitten meniki työpaikan tallissa. Kuskin ikkunahissi piti hirveää rutinaa ja lakkasi about viikko sitten kokonaan toimimasta. Vaijeri oli mennyt poikki, mutta nostomekanismi purkamalla saatiin vielä korjattua, eikä toistaiseksi uutta vaijeria tai koko nostohärpäkettä tarvinnut uusia.

 

Vaimennusta tuli samalla aloitettua, mutta edellä mainitun jälkeen jäi vielä kovasti kesken, enkä kaiuttimia alkanut edes vaihtamaan vielä.

 

post-5414-0-26554600-1455772369_thumb.jpg

post-5414-0-35163100-1455772204_thumb.jpg

post-5414-0-02568100-1455772213_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oven sulkemisääni muuttui aika radikaalisti noiden mattojen asennuksen jälkeen, semmoinen rämähdys muuttui tumpsahdukseksi...

Hidasta hommaa noiden rakentelu on... Minin omat piuhat on todella surkeaa laatua, nyt kun on joka tapauksessa paikat auki niin vedä sen kumihaitarin läpi sinne kunnon kaiutinkaapelit. Ja vedät ne suoraan takapaksiin ja sinne vahvistin, autossa rupee soimaan aika makeesti kun edessä on erkkasarja, takana jokku laadukkaat 6x9":t ja niitä soittaa vahvari. Itse leikkasin takakaiuttimilta ylätaajuudet pois kokonaan ja ne toimivat ikään kuin subwoofereina. Autossa soi hämmästyttävän hyvin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Jarge vinkeistä. Jotain tuommosta oli suunnitteilla, mutta takakajareita en oo vielä ostanu. Nyt on etuelementit paikoillaan ja soi, mutta piuhat pitää vetää ja vahvari laittaa. Ne on jo hankittu, vaan päivässä on töiden jälkeen liian vähän tunteja. Ovet todellakin sulkeutuu nyt "tumps" äänellä, joka luo heti laadukkaamman vaikutelman.

 

Eilen korjattu sähköikkunan vaijeriki meni jo rikki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sori vanhan aiheen avaamisesta, mutta vaimon autosta on näemmä mennyt kuskinpuoleinen keskiääni, rahisee aika pahasti.

Jos nyt ymmärsin oikein niin orkkikset ovat 5.25" , tuohon saa isommat adapterilla mutta ei jaksaisi hirveästi säätää... Onko niissä orkkiksissa ihan normikiinnitys, ts. menisikö esim. tuollainen sarja (diskantteja en tarvitse) heittämällä orkkisten tilalle:

https://m.motonet.fi/fi/tuote/472958/Ground-Zero-Iridium-GZIC-13X-525-130mm-2-tie-erillissarjapari

Koitin löytää pelkkiä 5.25" keskiääniä mutta ei tunnu mistään löytyvän, kaikki myyvät joko koaksiaaleja tai jotain erillissarjoja :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...