Jump to content
Kaitzu

Kaitzun Works '15

Recommended Posts

Eli heinäkuussa 2015 saapui maahan tilaamani JCW, joka tosiaan oli yllätykseksi manuaalivaihteinen (tilattiin automaattina, kun muuta ei toukokuussa ollut vielä mahdollista), joka ei haitannut.

 

vymc3xt.jpgLt4KeyO.jpg

 

Ja kun en noista "kromimuoveista" pidä, niin jotain oli tarve tehdä. Joten ostoksille ja tilaamaan. Ovenkahvat ja benstankin luukku saivat muovisuojat ja valojen ympärille BlackLine(OEM)-osat.

 

cOIgMkS.jpg

 

Samalla sitten takaspoikan päälle "lisäsiivet", jotka maalautin korin väriin.

 

9Zdyw9I.jpg

 

Samalla sai mustan värin, niin uusi skuuppi kuin keula "kromikehys", jota kumma kyllä ei valmiina ollut BlackLine-osana.

 

l8ktV9I.jpg

 

Harmittavasti kesä meni hiukan nopeaan ja en kerennyt asentamaan "teippausta" tuohon ikkunoiden alareunassa olevaan kromiin  :-[  No jotain puuhastelua ensi vuodellekin ;D

 

Viime viikolla sitten auto sai osakseen huolenpitoa ja pintaan tuli Nanolex:n Si3D HD-kestopinnoite eli nyt saa talvi tulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näissä on vaan sitä jotain, edelleenkin reilun vuoden ajamisen (~29000km) jälkeen virnuiluttaa joka kerta kun autolla lähtee ajamaan. Muiden autojen kohdalla tässävaiheessa on jo uusista otettu vaihtotarjouksia jne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3,5 vuotta & 70 000km ajoja takana ja edelleen tällä mennään 😎

Huolenpitosoppariinkin otin jatkoa eli nyt on huollot maksettu 5v/100tkm asti eli ei ole vielä mitään vaihtohinkua ollut. Toiminut lähes moitteetta. Vajaa vuosi (~55tkm) sitten alkoi takajarrut vinkumaan eli jarrut laahasi. Uusilla paloilla ja puhdistuksella korjaantui. Viikko sitten auto halusi etujarrupalat vaihdettavaksi. Levyjä ei tarvinnut vielä vaihtaa.

Akku varmaan pitäis vaihdattaa. Jo viime talvena kovemmilla pakkasilla järjestelmä ilmoitteli ajottain virran vähyyttä. Toki auto on aina käynnistynyt, mutta "vikatila" estää webastoa käytettäessä sisätilapuhalluksen käynnistymisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

87633 oli mittarissa perjantaina 29.11. kun jätin MINIn autoliikkeen pihaan.

4v5kk hauskoja ajoja takana, mutta nyt jatketaan autoilua jenkeissä tehdyllä ruotsalaisella 😎

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...