Jump to content
Amty

Tuulihaka

Recommended Posts

Heippa, tunnukset aukes ja kysymys on heti valmiina eli kysyisin 74 minin tuulihaan tiivisteestä czh4052 ja czh4053 eli tuleeko se kiinni oveen vai auton koriin? Itsellä ei ollut purku vaiheessa olenkaan eikä kuvaakaan netistä kovinkaan helpolla silmiin iskenyt. KIITOS jo etukäteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis joo sinne koitin sitä jo.. sopi kyllä siihen mutta.. oli ruma kun ... piip piip... ovi auki ok mutta ovi kiinni ei oikein tuntunut olevan niin kuin luulis sen kuuluvan.. ovi on koriin nähden oikein eli rakoa molemmin puolin saman verran.. kuuluuko siis oikeasti näkyä liki "pullottaa" raosta ulos ... joten kuva jostain missä paikoillaan olis jees...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on uudemman malliset, aikaisemmin oli nuo alkuperäiset CZH:t. Ei niiden pitäisi sieltä ulos tursuta, etenkin jos ne laittaa oikealle puolelle. Mulla ei näy noi uudemmat ollenkaan ulospäin ellei taskulampun kanssa tirkistele.

20180212_064423.jpg

20180212_064453.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo nyt istuu kun otti uuden tyylin asennukseen eikä tähdännyt silmällä suoraan koriin... oven tiiviste irti tuulihaan kohdalta ettei ole tiellä...tiiviste oveen tuulihaan kiinnikkeeseen roikkumaan ilman tuulihakaa.. siihen meneen oikeaan kohtaan.. ja ovi kiinni... ja kas tiiviste etsi oikean paikkansa eikä näy ulos.. oli siis aluksi liian ulkona ja osui oven reunaan mikä pullisti tiivisteen huonosti. Taitaa se mini valmistua kesäks..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään

×