Jump to content
Red Mini

Tarkkailkaa imuilmaputkea R53 korisen omistajat !

Recommended Posts

Omaan autoon tuli kumiputken päälle pieni halkeama lähelle ilmanpuhdistinkoteloa ja alustavasti vaan teippasin sen eristysnauhalla ja laitettiin uusi tilaukseen. Eilen asensin sitten sen uuden ja vanhaa irrottaessa vasta paljastui totuus - kumiputken alapuolella oli varmasti ollut jo kauan piilossa iso halkeama ja venttiikopasta tulevan huohotusputken liitos on myös hyvin hapertunut. Jännää ettei silmämäärin voinut huomata mitään.  

13-72-1-491-743-M26.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noihan on hyvin yleisiä käyntihäiriöitten ja vikavalojen syttymisten aiheuttajia kaikissa merkeissä.
Juuri viime syksynä vanhempien Mazdassa vastaava letku aiheutti sangen mielenkiintoisia käyntihäröjä ja vikavalon ajoittaisen palamisen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä lienee useimmille harrastajille jo tuttu juttu, mutta muistutellaan silti... Kannattaa tarkkailla myös tota kuvan alipaineletkua (nro 13). Sitä ei oikein näe ilman että irrottaa välijäähyn, ja silloinkin vain kurkkimalla imusarjan putkien välistä. Menee siis imusarjasta bensanpaineen säätimeen, ja kumin kovetessa saattaa irrota kummasta päästä tahansa. Seurauksena kone käy täyskaasulla liian laihalla. Ajossa sitä ei huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. Omaani pistin varmuuden vuoksi nippusiteet kiristämään liitoksia.

vacuum_pipe.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään

×