Jump to content
A Cooper

Projekti Papu

Recommended Posts

Papun etuosa saatu pudotettua minimaalisin tappioin. Brittisuunnittelijan logiikkaa ihmettelen. Heillä täytyy olla tosi pienet kädet ja sekalaisia pultteja ja muttereita varastossa. Periaatteena on purkuvaiheessa ollut irrottaa vähintään pultti päivässä. Motonet ja Minitron ovat tuleet tutuiksi.

Jokaisen projektin etenemistä tulee seurata ja raportoida. Minulle sopiva raportointimalli on kuukauden ensimmäisen tiistain Mini Akatemia Koivuhaan Nesteellä. Sinne kehtaan mennä taas uuden kysymyslistan kanssa kun olen saanut jotakin aikaan.

IMG_20181007_131853.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensikertalainenkin selviää hyvin vähäisellä tukanraapimisella ja kysymyslistalla, jos raaskii hommata heti itselleen korjaamokäsikirjan. Kyllähän kyselemälläkin selviää pitkälle, mutta kirjan ohjeitten kanssa voisi saada muutaman ruuvin enempi päivässä irti ;). Ja ehkä jokunen turha liikekin jää väliin. Jos sillä nyt on väliä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Korjaamokirjat löytyvät suomeksi ja englanniksi. Youtuben videoita katsellaan. Pultti päivässä kuvaa eläkeläisen asennetta ja käytettävissä olevaa aikaa. Seuraavia kysymyksiä ovat mm. missä kannattaa teettää hitsaustyöt, missä maalaus? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään

×