Jump to content
dolbydin

Mini R55 ja R56 onko mahdollista subbarin asennus ja mankan vaihto

Recommended Posts

Hei. Mulla on ollut mietinnässä ostaa R55 clubman vm. 08-10 tai R56 cooper 09-11. 

Heti alkuun kysyn, tuleeko jommasta kummasta autosta ja jostain tietystä vuosimallista jotain huonoa mieleen tai onko joku malli sellainen, jota ei missään nimessä kannata ostaa?

Onko kumpaankaan auton alkuperäiseen mankkaan mahdollista asentaa subbaria? Jos ei, niin onko niihin mahdollista vaihtaa mankkaa? Mankka näyttää vaikeasti vaihdettavalta kun se on integroitu nopeusmittariin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Hauskoja autoja laitella😋...."Joo,oliko projekteissa joku kaveri tehnyt Hifi-remppaa R56 Jcw:n.Valmiita settejäkin löytyy maailmalta, mieleen tulee ainakin New Mini stuff....joskus meinasin päivittää audiot...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aikamoinen hässäkkä edessä, jos haluaa mankan vaihtaa. Edellisessä R56:ssa ei ollut navia, mutta oli Harman&Kardonit ja harkitsin vakavasti 2din mankan vaihtoa, mutta koska alkuperäinen mankka tulee pitää mukana leikissä, niin päätin unohtaa koko homman.

Alkuperäinen mankka/yksikkö pitää sisällä ajotietokoneen ja jotain muuta tauhkaa. Muistaakseni löytyy jotain asennuskittejä, joissa vanha mankka asennetaan hansikaslokeron yläpuolella olevaan tyhjään tilaan kojelaudassa.

Jos on paksulla lompakolla matkassa, niin Integral Audiolla on valmis setti asennusohjeineen - mistä varmaan löytyy vinkkejä DIY päivittelyyn.

https://integralaudio.com/soundstagetm-subwoofer-for-mini-cooper.html

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ohho, ihan tuollaisia summia ei kyllä viitsisi laittaa =D itsekin katselin jotain 2din kehikoita, joissa mankka tulisi alkuperäisen mankan (nopeusmittarin) alapuolelle. Oisko kukaan viritellyt vastaavia? Eikö alkuperäisestä mankasta löydy liitintä subbarille? Subbari ja vahvari löytyis omasta takaa, mutta pitäis vaan saada kytkettyä kiinni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valmista liitäntää ei löydy. Integral audiolla oli ainakin valmis johtosetti, missä otettu subille liitäntä. Newministuff myy pelkkää liitintä, jos haluaa tehdä oman piuhan.

Tuo X9331 liitin sijaitsee kuskin jalkatilassa vasemman paneelin takana. Sieltä sit vedellä piuhat konttiin subille ja näppärästi akku/sähköt on sitten repsikan puolella, eli saa avata myös sen puolen jalkalistat sähköjen vedolle.

https://integralaudio.com/x9331-wiring-harness.html

https://newministuff.com/x9331-connector-kit-655-p.asp

https://www.northamericanmotoring.com/how-tos/a/mini-cooper-2007-2013-how-to-install-stereo-upgrades-431155

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...