Jump to content
Sign in to follow this  
Valtteri Järveläinen

R53 ilmastointi ongelma

Recommended Posts

Eli tosiaan ilmastointi ei pelaa kylmäaineet pysyy sisällä painaa ilmastointi nappulaa ei tapahdu mitään automaatti ilmastointi kyseisessä vehkeessä, ilmastoinnin rele vaihdettu ja sulake katsottu mutta ei auta. Onko mineissä paineanturia jossain päin kone huonetta mikä voisi olla kun ei edes yritä? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minuuttia sitten, Ritke kirjoitti:

Laakkosella kävin vikakoodit lukemassa niin vika koodeja oli vain yksi liittyen lämmitykseen/ilmastointiin : 0000B6 GM blower motor open circuit or short circuit to ground. Näytti puhaltimen lähistöllä olevaa vastusta numero 4 ja lisätietoja numero 4 vastuksesta 216 astetta thermal Release. Tänään myös tuli ekaa kertaa katsottua joku video minin ilmastointiin liittyen niin en ole kelaa kerennyt vielä mittaamaan.osaatko sano paljon kelalta pitäisi vastusta tulla? Flekti etu vastuksen mittasin ja sieltä tuli 103/104ohmia

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse muistaakseni mittasin suoraan kelalta tulevasta johdosta (katkaisin tylysti sivareilla) koska näytti releen pohjasta kans äätetöntä. Kelan tilasin jostain verkkokaupasta ja paikallinem korjaamo sen suostui vaihtaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kelan vastus noin 3-4 ohmia ja jos kela Ok niin onko päätylaipan välys Ok. Pitäisi olla noin 0.6mm max milli että jaksaa vetää. 

 

21v. Liikkuvan kaluston kylmälaitteiden parissa, jos jotain niin kysykää 😀

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...